Beetje feest

Het is een klein beetje feest op KoffieDigitalix. Sinds de oprichting in mei 2018 tot en met nu, hebben zich (nipt) meer dan 400.000 bezoekers & passanten op mijn blog gemeld. Een mijlpaal wat mij betreft. Niet alleen vanwege het aantal bezoekers & passanten maar vooral omdat dit blog nog steeds bestaat.

Dit is namelijk blog/domein nummer vijf sinds ik in december 2011 met bloggen ben begonnen en tot op heden is geen enkele site ouder dan drie jaar geworden. Dan kreeg ik de kriebels, wilde wat anders, gooide het roer om, startte een nieuwe site en verwijderde de oude. Iets wat ik anderhalf jaar geleden ook heb overwogen maar uiteindelijk bleek een naamswijziging voldoende.

Eigenlijk dus een dubbel feestje. Het grootste aantal bezoekers voor een site van mijn hand, en mijn oudste site ever. Het wordt nog eens wat met mij.

19 Comments

 1. Gefeliciteerd en blij dat je langer dan 3 jaar hebt volgehouden deze keer, want anders had ik je waarschijnlijk/misschien gemist.

  Like

 2. Gefeliciteerd! Met je mijlpaal én een nieuwe collega. Ik hoop voor je dat het net zo’n fijne wordt als je vorige collega. Je schrijft makkelijk en licht verteerbaar (over het algemeen) maar schuwt soms een wat zwaarder onderwerp ook niet. Daarom vind ik het fijn en afwisselend lezen bij jou ( en de Boysz)

  Geliked door 1 persoon

 3. Gefeliciteerd!
  Ik heb diep respect voor de hoeveelheid blogs die je op de lezers (m/v) loslaat. Mij lukt dat niet. Niet qua blogs maar ook niet qua reageren.

  Op naar de volgende mijlpaal.

  Ik houd je vakantie in de gaten, maar kreeg dat niet als reactie gepost. Hier spelen nog wat andere zaken dus onder voorbehoud …

  Like

  1. Is prima. Als het dan niet kan, komt er wel een volgende keer. En ik heb vanaf volgende week een nieuwe collega en afhankelijk van hoe het inwerken gaat zou het kunnen dat mijn vakantie een weekje of zo opschuift (al hoop ik dat het niet nodig is.)

   Geliked door 1 persoon

 4. Gefeliciteerd!!
  Ik lees graag bij. Je staat in mijn leeslijst. Zo zie ik altijd wanneer een nieuw logje verschijnt. Ik geniet van je verhalen en leef met je mee op momenten dat het wat minder gaat.
  Nog heel veel jaren blogplezier🥰

  Liefs Joanne😘🧡

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.