Corona dag vier

Officieel mag het dag vijf zijn, gevoelsmatig is het dag vier. Voor mij dan. Voor Zoon is het dag twee. Inderdaad, ook Zoon moet eraan geloven.

Daar waar ik dag één t/m drie voornamelijk met hoge koorts slapend op bed of bank heb doorgebracht (verandering van omgeving schijnt goed te zijn) is de koorts nu (gevoelsmatig) terug gezakt naar verhoging en beginnen de klachten te minderen.

Daar waar Nicky het constant over macaroni eten tijdens Corona had, ben ik de afgelopen dagen niet verder gekomen dan één kopje dunne bouillon qua avondmaaltijd. Aan meer dan dat moet ik niet denken. Vanmorgen zag ik mijn handen aan voor die van mijn moeder, deed de vochttest en kwam tot de conclusie dat ik aan het uitdrogen ben. Of was. Ik ben ondertussen al drie grote glazen thee, een kop koffie, een glas jus en twee glazen water verder en moet weer regelmatig naar het toilet sprinten.

Aangezien alles goed binnen blijft ben ik aan het overwegen mijn koppie bouillon van vanavond te versieren met wat van de fijngesneden groentes uit het curry verspakket wat hier sinds donderdag werkeloos op de aanrecht ligt. Iets met proberen ook wat calorieën binnen te krijgen want de kilo’s vliegen eraf en ik heb het idee dat het geen vet maar vooral spieren zijn; en die hadden door de laatste fibro-aanval toch al een knauw gekregen.

Dat was het voor vandaag. Rest mij nog iedereen te bedanken voor de beterschapswensen en tot ziens te zeggen. Bye!

14 Comments

 1. Tja. Ik heb altijd honger. Ook als ik ziek ben. Maar doe vooral rustig aan. Het gaat met goede dagen en slechte dagen, merk ik.

  Like

 2. Uitdrogen… dat kan hard gaan. Gelukkig ben je er zelf alert op geweest. Hopelijk gaat het nu snel de goede kant op met je, en ook met je zoon!

  Like

 3. Zo, je hebt het flink voor je kiezen gekregen (en nog). Hoop dat het snel beterder gaat. Ook voor je zoon.

  Like

 4. Oei. Nogmaals beterschap! Ik hoop deze week de prik te kunnen gaan halen want zo ziek zijn daar heb ik geen zin in ….

  Like

  1. Ik ben van elke vaccinatie ronde nog ziek geweest, maar die drie keer bij elkaar heb ik mij minder ziek gevoeld dan nu dus… Goed idee!

   Like

 5. Nogmaals veel beterschap😘
  Fijn dat de koorts wat gezakt is en je wat meer binnen houdt.
  Ook beterschap voor zoon. Gedeelde smart is halve smart. Al ben jij wat verder.

  Lieve groetjes Joanne 😘🧡

  Geliked door 1 persoon

  1. Dag Motyl, hoe gaat het met je. Ik volgde altijd graag je blogs( pap…..) ben je nog actief? Ik herkende je nl je foto…

   Geliked door 1 persoon

    1. Dag Motyl,

     Ik begreep niet goed hoe ik deze week toegang tot je blog kon vragen, maar ik zou je heel graag blijven lezen.. Ik woon trouwens in Zeist.

     Met vr. Groet, Willy Verboom

     Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.