Up

De afgelopen dagen lezen vooral als kommer en kwel, maar er zijn ook wel wat positieve zaken te melden. Zo ben ik 100% bij met de was. Ik gebruik de droger zelden, en de afgelopen week was het weer dusdanig lekker dat zo goed als alle was lekker buiten gedroogd is. Verder is mijn huis, dankzij alle conditie opbouwende activiteiten, schoner dan het de laatste maanden is geweest. Als gevolg van weinig eten en veel zweten past de pyjama maat M weer waardoor ik met drie geschikte exemplaren aan de winter ga beginnen. Ik heb drie boeken gelezen en daarmee mijn geest aan het werk gehouden.

En, misschien wel het meest belangrijke winstpunt de afgelopen week: nadat ik dinsdag mijn zakelijke telefoon uit heb gezet heb ik geen moment meer aan het werk gedacht.

Vanmorgen heb ik in één adem door mijn bed afgehaald, een was afgehaald, gedoucht, een was ingezet, de planning voor volgende week opgesteld, een paar digitale contactmomentjes met collega ingepland en aansluitend mijn bed weer opgemaakt. De eerder genoemde was hangt al weer even buiten in de zon te wapperen. Zelf heb ik ook een paar uur buiten op mijn bankje in de zon doorgebracht en tussen de bedrijven door de boodschappen voor volgende week gedaan (besteld ;-)).

De weg omhoog is ingezet.

8 Comments

    1. Dank je Rob. Als dit weer nog een maandje aanhoud ben ik weer helemaal de oude. Dat kan niet anders.

      Like

Reacties zijn gesloten.