VlaFlipje_Digitalix

Om heel eerlijk te zijn heb ik vandaag nog geen koffie gedronken. Na een paar dagen van warme levertraan heb ik het vandaag wijselijk bij thee gehouden. Morgen is een mooie dag om te kijken of ik koffie weer lekker vind. Anders moet ik over een andere naam voor mijn blog na gaan denken. VlaFlipje_Digitalix of zo. 😉

Mijn eerste werkdag is mij niet tegengevallen. Ik ben begonnen met het inwerken van mijn collega via teams en heb haar beloofd dat als ik denk dat het weer kan, ik donderdag een paar uur naar kantoor kom. Sommige dingen moet je live zien om het te snappen. Tussen de teams sessies door heb ik de mailbox en het ticketsysteem opgeschoond en nog wat kleine dingen gedaan. Zoals een wandeling naar de dijk. Dat was precies ver genoeg. We hebben het over 0,5 km retour. Daar ligt nog een uitdaging voor me.

En nu… heb ik de pijp leeg. Dadelijk een bordje Chinees de magnetron in schuiven, bank- en TV-hangen en op tijd naar bed. Kan ik er morgen weer fris tegenaan. Oh, en dat Alaaf slaat op 11 en verder als een tang op een varken.

21 Comments

 1. De combi 11 en Alaaf is toch logisch? Fijn dat het weer de goede kant op gaat. Ik hoop dat je smaak snel terug komt.

  Like

 2. Mijn smaak kwam na een week of 2 gelukkig weer wat terug.
  Mijn man heeft nog steeds verschillende dranken vooral, die hem nog steeds niet smaken. Dat zal bij jou niet gebeuren, toch?

  Like

 3. Fijn dat je weer een beetje opknapt. En ik hoop dat de koffiesmaak snel terug komt.
  Het heeft er inderdaad behoorlijk ingehakt.

  Liefs Joanne😘🧡

  Like

 4. Goed om te lezen dat je weer opkrabbelt en dat er toenemende eetlust en werklust is.
  En heel mooi om te lezen dat je je werk en je andere activiteiten goed afgrenst. Top!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jaaaaa, dat gaat nog echt een dingetje worden zo, met de naam van je blog… VlaFlipje! Hihi. Maar mooi om te lezen dat je alweer voorzichtig werkt. En verdorie, het is je weer gelukt: nou heb ik zin in ouderwets ‘Hollandse’ Chinees… Babi Pangang ofzo…. zucht. Dat kennen ze hier niet: chinees. En nou mis ik het en viel ik me als het plaatje hierboven… 😭

  Like

  1. Sorry. Helpt het als ik zeg dat het geen babi pangang was… het was geroosterd spek en kip meg pittige groenten.

   Like

   1. Dat helpt, ja 🙂 Bij geroosterd spek zie ik meteen zo’n arm varkentje dat het ook niet kan helpen, en is mijn vreetbui meteen over… 😉

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.