Dik twee weken later

Enige tijd geleden ontving ik een brief van mijn huisarts inzake de griepprik. Daar waar ik de uitnodigingen voor een vierde C-vaccinatie al een tijdje voor mij uitschoof, aarzelde ik geen moment over het halen van de griepprik. Dat doe ik immers al jaren, maar normaal via mijn werkgever. Dat het nu via de huisarts loopt is prettig met het oog op ooit met pensioen gaan.

Woensdag is het zover. Dan mag ik mij tussen 14:00 en 18:00 uur bij de huisarts melden. Of beter gezegd, mocht. Er mogen dan dik twee weken tussen het eerste moment van ziek worden en vandaag zitten en de zelftest mag zeggen dat ik ondertussen negatief ben, mijn conditie is nog steeds naadje pet. Ik snotter nog een beetje, over mijn eetlust heb ik het al gehad en mijn stem gaat regelmatig mijn eetlust achterna. Normaal heb ik weinig tot geen last van de griepprik, maar mijn weerstand ligt bijna in het badkamerputje dus met mijn geluk word ik dit keer doodziek. Iets waar ik niet echt op zit te wachten.

Dus belde ik met de huisarts, legde mijn casus voor aan de assistente, en heb met haar afgesproken om over twee weken, als het tweede deel van de patiënten hun prik krijgt, voor mijn griepprik te komen. Goed geregeld, nietwaar?

4 Comments

  1. Dat hebben jullie heel goed geregeld!
    Ik blijf prikafspraken in mijn agenda zetten: overmorgen griepprik, begin november coronaprik nr 4 – of net andersom…. We beginnen écht steeds meer te kraken!

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik was natuurlijk nog niet helemaal bijgekomen van de fibro-aanval en stond nog steeds half half op omkiepen… Mijn conditie blijft naadje pet. Drie kilometer autorijden en ik sta te trillen op mijn benen bij aankomst. Lijk wel een oud mens.

      Like

Reacties zijn gesloten.