Dankzij LauraDenkt

Ik was het een beetje vergeten toen ik mijn Bold Banana gele rugzak kocht, maar Laura Denkt had deze rugzak het eerst. Zij had mij als het ware opgewarmd met haar foto’s op Instagram.

Ondertussen zijn die tas en ik onafscheidelijk. Het ding is perfect om een laptop en andere werkzooi in te vervoeren, maar ook als wandelrugzak werkt dat ding als een tierelier. Vind ik dan.

Vandaag was ik op locatie. Normaal staat mijn tas uit het zicht maar vandaag stond zij pontificaal in het zicht te pronken. Er kwam een collega binnen. Zijn blik viel op mijn tas en hij zei ‘Mooie rugzak heb je. Welk merk is dat?’ Een tweede collega die met zijn rug naar mij toe zat draaide zich om en zei, ‘Ja, welk merk, want hij is errrug leuk en ook praktisch met die waterdichte onderkant.’

En ik maar denken dat ICT-meneren vooral van zwarte rugzakken houden. Kon ik dat vooroordeel vandaag loslaten. Dankzij LauraDenkt.

14 Comments

 1. EINDELIJK de erkenning waar ik naar op zoek was. Niet meer de leugens dat je het al in je hoofd had, maar de waarheid dat je mij hebt nageaapt. Blij dat ik deze dag nog mee mag maken.

  Geliked door 3 people

 2. Hij is zeker leuk. Ik heb alleen net een rugzak van het WWF aangeschaft voor naar het werk. Aan de andere kant: je kan niet genoeg tassen en rugzakken hebben, toch?

  Like

 3. Dankzij jouw rugzak (ik kende het merk ook niet) heeft onze puber-dochter tegenwoordig ook een Bold Banana rugzak voor haar schoolspullen. En ze is er superblij mee, uniek in haar klas 😉

  Like

   1. Yep, zag hem in een tassenwinkel in Maastricht en toen was ze “verkocht”…

    Like

Reacties zijn gesloten.