Coronadag 27 – Weer even tellen

Dag 27? Yup. Zevenentwintig dagen geleden lagen Corona en ik samen met hoge koorts in bed. Ik geef de schuld aan C. Ondertussen zijn we bijna 4 weken verder en euhm… de laatste test mag dan negatief zijn, ik ben bepaald niet positief gestemd over mijn gezondheid. Die is ruk. Snel moe, vooral als ik een trap op heb gelopen, en zit ik uit te hijgen van mijn trapavontuur dan moet ik vooral mijn hoofd niet te snel bewegen want dan word ik duizelig en zodra ik moe ben gaat mijn stem wieberen.

Gelukkig heb ik lieverds in mijn omgeving en zo raakte ik aan de praat met de doktersassistente. Zij wist mij te vertellen dat er tegenwoordig een x-aantal verschillende, niet altijd vergoede but who cares, therapieën zijn die de pechvogel helpen Corona sneller onder het tapijt te vegen. Vandaag heb ik gebeld om een afspraak te maken. Omdat ik eerst een vitamine / mineralen gebrek, of de opkomst van ouderdomskwalen uit wil sluiten, begin ik met een uitgebreid bloedonderzoek. Zijn de uitslagen binnen, kan ik het andere traject in. Want mooi dat ik niet zo lang wacht als in 2020 toen ik dacht dat ik het allemaal zelf wel kon.

Dat bloedonderzoek is trouwens wel slecht nieuws voor mijn collega’s op de Helpdesk. Ik moet nuchter bloed laten prikken en aansluitend wandel ik, afkickend van cafeïne, sjaggie en wel bij hen binnen. Misschien morgen toch alvast een koffie-infuus regelen.

7 Comments

  1. Balen dat je zo lang last houdt! Hier duurde het ook even maar niet zo lang. Sterkte. Ik hoop dat je lief geweest bent voor je collega’s.

    Like

  2. Naar om te lezen dat het minder gaat met je gezondheid. Ik wens je heel veel sterkte en beterschap!

    Like

Reacties zijn gesloten.