Beetje stil

Het is jullie misschien wel opgevallen. Het is een beetje stil hier. Door gebrek aan energie ben ik blij wanneer ik het einde van de dag haal. Door dat zelfde gebrek aan energie ga ik er ook niet op uit, maak weinig tot niks mee. Om nu elke dag te vertellen dat ik moe ben is ook zoiets. Zonder uitslag kan ik niets vertellen over een vervolgtraject.

Dus… ik las een soort vakantiestop maar dan anders in en schrijf alleen iets wanneer ik echt wat te melden heb. Tot dan. ❤

9 Comments

 1. Helemaal eens met Nicky ja. Ik ben soms verbijsterd waar jij een blog over vol kunt schrijven… maar: zorg goed voor jezelf (of laat een Vriendin dat doen, zo las ik zojuist) ❤️

  Geliked door 1 persoon

 2. Nou vind ik persoonlijk dat jij van niets iets kunt maken. Maar vooruit, houd maar even pauze dan 😉

  Like

 3. Goed plan.
  Ik twijfel er niet aan, je komt weer terug met blogs over ogenschijnlijk kleine dingen, die ons laten glimlachen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.