Blogvakantie week 2

Zondag 1 januari
In het kader van ‘een goed begin is het halve werk’ ging ik een stukje wandelen. Het stukje werd 5 kilometer. Op mijn nieuwe schoenen. Met afzakkende sokken. Na een kilometer of 4 begon ik wat te voelen. Dat wat bleek een blaar formaat rijksdaalder. Zei ik een goed begin?

Maandag 2 januari
Eind vorig jaar bestelde ik koffie. Die door DHL retour afzender werd gestuurd want het adres bestaat niet. Via de livechat liet ik mijn dealer weten dat mijn adres wel bestaat, dat PostNL weet waar mijn huis staat maar dat de bezorgers van DHL moeite hebben met het vinden van een oneven nummer in het even deel van de straat. Via een speciale koerier werd om kwart voor tien ‘s-avonds een nieuw pakket koffie bezorgd. Blij met mijn dealer.

Dinsdag 3 januari
In de ochtend vier uur gewerkt en ‘s-middags naar de stad gewandeld (lang leven compeed) om bij Blokker een broodtrommel te kopen. Ik liep er in een keer naar toe maar eindigde voor een gesloten deur. De vestiging is gesloten. Nog even bij BigBazaar gekeken maar ik zie Zoon nog niet met een Disney-prinsessen broodtrommel naar zijn werk gaan. Hij ook niet.

Woensdag 4 januari
Ondanks de regen na het werk toch een stukje gewandeld. Naar de supermarkt en weer terug. Iets met de inwendige mens versterken.

Donderdag 5 januari
Er zit een grens aan de hoeveelheid regen waar ik blij van word. Dus eenmaal thuis met een boek op de bank gekropen.

Vrijdag 6 januari
Ik had het plan om na het werk te gaan wandelen maar vond het al fietsend maar koud. En natuurlijk regende het weer. Nee ik ben niet van suikergoed maar bedacht morgen is er weer een dag.

Zaterdag 7 januari
In het Jaomerdlal gezocht naar die %^*()_)(*^$% deur*). Niet gevonden. Wel dik 7,5 kilometer gewandeld. Ik wist niet dat ik het in mij had. Voor de verandering niet nat geregend. Het universum lacht mij toe zo aan het begin van 2023. Iets wat ik al mijn lezers toewens. Bij deze.

*)%^*()_)(*^$% staat voor fotogeniek


13 Comments

 1. Wát is er mis met een Disney-prinsessenbroodtrommel? Toen ik bij de garage werkte had ik een Goofy broodtrommel en mijn collega’s vonden dat heel erg leuk. Maar goed; dat waren ook net kinderen. Ik hoop dat het universum je toe blijft lachen. In 2023 en daarna.

  Geliked door 1 persoon

 2. De foto is fantastisch, Blokker heeft zichzelf uit de maatschappij geprijsd. Misschien toch prinsessen want ik heb eens een broodtrommel daar gekocht die bleef stinken naar goedkoop plastic. Succes, mocht je een goede vinden laat het even weten.

  Geliked door 1 persoon

 3. oooh de regen de regen… wanneer ik in bed ligt vind ik het heerlijk om naar te luisteren. Maar wanneer ik dan weer bij Poownie ben en merk dat zijn 3e deken weer door en door nat is…. NU heeft ie een nieuwe en ik hoop dat ie daar even (een jaar of 3 minimaal) mee door kan. Jij bent in ieder geval lekker sportief begonnen 💪🏼

  Geliked door 1 persoon

 4. Als je het orginele bestand van de deur hebt gemaakt met een smartphone, dan staan de coordinaten daarin opgeslagen. Met een fotobewerkingsprogramma kan je dat vinden via eigenschappen.

  Het lijkt mij meer ee poort met hangslot. 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.