De laatste keer

In december, na mijn laatste acupunctuursessie vond ik bij thuiskomst de uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker op de mat. Ik mocht kiezen tussen bij de huisarts laten doen, zelf doen of niet doen. Aangezien ik van mening ben dat ik van geluk mag spreken dat ik in een land woon waar dit soort onderzoeken gratis worden aangeboden, is niet doen geen optie.

Zelf doen was in december ook geen optie. Ingesleten acties gingen toen al weer goed, maar zelfs het schoonmaken George*) zijn leidingen schoof ik bij gebrek aan concentratievermogen om een handleiding te lezen, voor mij uit.

Het maken van de afspraak schoof ik voor mij uit want… ik vond dat ik al genoeg bij de huisarts was geweest. Volgend jaar was vroeg genoeg. Vroeg genoeg was vandaag. Een uitslag heb ik nog niet maar… volgens de Physician Assistant zag het er down under prima uit en… tromgeroffel…. vandaag was de laatste keer. Ik heb een leeftijd bereikt waarop het virus wat de ellende verzorgt nauwelijks meer voorkomt.

Is dat ouder worden toch nog ergens goed voor.

*)George = Nespresso apparaat

8 Comments

  1. Ha, die ongein houdt dus (wat mij betreft binnenkort) ook weer op? Dat is goed nieuws! Ik ga “braaf” elke keer als ik opgeroepen word, maar leuk is anders….

    Like

Reacties zijn gesloten.