Hobby Fotograaf – 20: Valse voorwendselen

Ik was vandaag niet vooruit te branden, maar toen de zon vol mijn huiskamer in scheen kon ik het niet laten om richting het Jaomerdal te gaan want Koffie Digitalix vroeg om een nieuwe, zonnigere header. Helaas, eenmaal op de berg verdween de zon accut achter de wolken waardoor het best een frisse wandeling werd. Een goede reden om stevig door te lopen. 5 kilometer in iets meer dan een uur, inclusief stop momentjes om foto’s te maken.

Weer thuis, na een opwarmende douche besloot de zon zich wederom te laten zien. Ik geloof het wel. Het secreet heeft mij eenmaal onder valse voorwendselen naar buiten gelokt. Dat gaat haar vandaag geen tweede keer lukken.

8 Comments

 1. Mooie foto’s! Doe ze in een caroussel, dat er elke keer een andere verschijnt… Hier vandaag (en de rest van de week) ook storm en kou. Geen weer om lekker in de tuin te prutsen. Dus hier nu: warm kopje thee, kachel aan, en lekker lezen…

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vond het maar koud vandaag en de harde wind die om het huis en buiten om je hoofd bulderde maakte het er niet aantrekkelijker op om frisse lucht te gaan happen. Maar ik moest wel. En nu is het aangenaam verpozen op de bank onder een verwarmd fleeceje. De kat denk ik er maar bij. Ik twijfel nog over een nieuwe. Zo’n aangenaam stukje gezelschap heeft ook wel wat nadelen.

  Like

  1. Hier geen gezelschap op de bank (buiten een dekentje maar dat mauwt niet eens.).
   Huisdieren hebben voor maar zeker ook nadelen. (en hier was het buiten die twee zonnige momenten ook koud).

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.