Wat vage hoop

Weten jullie nog, die oorbellen die het sorteercentrum in Dublin maar niet verlieten. Na een paar weken kreeg ik mijn geld terug, en daarmee was de kous af. In principe dan. Diep van binnen bleef ik vage hoop houden dat het pakketje ooit in mijn brievenbus zou landen.

Vandaag kreeg ik een mailtje. In het Engels. Mijn pakketje met code R……………… was bezorgd. Er stond ook een link. Ik kijk wel link uit. Toch oogde het adres vaag bekend en ik dacht aan de oorbellen. Ik denderde naar beneden, naar de brievenbus, maar die was leeg. Ik gooide het mailtje weg.

Een uur later zeilde er een berichtje van Etsy mijn mailbox binnen. Gefeliciteerd. Uw pakketje van xxx was bezorgd. Of ik nog vragen had. Toch de oorbellen. Weer denderde ik naar beneden, en weer werd ik teleurgesteld.

Dus klikte ik op de link in het Etsy-mailtje. En wat las ik daar… Deze bestelling is geannuleerd. Dat laatste klopt. Ondanks de afleveringsberichten is mijn hoop nu nog vager dan vorig jaar. Maar helemaal loslaten kan ik het nog niet.

Wordt vervolgd. Hoop ik….

7 Comments

 1. Bekende mails ja dat je snel naar huis gaat want het pakket is er dat het niet te lang in de regen ligt. Het is dat ik eerlijke buren heb want daar hadden ze het in de brievenbus staan prakken. Duimen dat ze nog komen.

  Like

  1. Er ligt nog steeds niets in de bus. Tegen de tijd dat ik niet meer dagelijks controleer… ligt het er ineens (en het kan ook in een verkeerde bus geland zijn; ik kijk hier nergens van op.)
   Ps. bedankt voor je appje.<3

   Like

 2. Het is echt wel een zootje in pakjesland hoor. Hier dezelfde ervaringen – met voedselpakketten. Maar ik duim met Myriam mee, dat ze ooit toch nog eens echt in je brievenbus belanden

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.