Morgen tandarts. Fok it!!

De lente staat voor de deur. Tenminste als ik de diverse allergieën die ik rijk ben mag geloven. Een beetje snotteren is mijn standaard state of being maar in combinatie met de incidentele niesjes toch wel een teken aan de wand.

Dat ik op moet passen met gluten en lactose weten jullie volgens mij wel. Dat ik last heb van hooikoorts ook. Over de ellende met wortels, fruit en alles van de nachtschade familie heb ik wat minder gedeeld. Je went er aan, zal ik maar zeggen.

Vandaag maakte ik een Mexicaanse bonenschotel klaar. Natuurlijk met verse pepers, tomaatjes en nog wat spul. Na het snijden van de tomaatjes wist ik twee dingen: het seizoen is begonnen en ik heb meerdere wondjes aan mijn handen. Al die wondjes zwellen op en gaan jeuken.

In een poging de jeuk te verzachten stopte ik de twee meest jeukende vingers in mijn mond. Niet handig. Ik bleek ook een wondje aan mijn lippen te hebben. En ik had natuurlijk pepers gesneden. Enfin. Ik heb mijn momenten, en vandaag valt niet in die categorie.

Realiseerde ik mij nadat ik de laatste hap in mijn mik had geduwd. Eén van de onderdelen van en nog wat spul was knoflook. Veel knoflook. fok it!

Morgenochtend om negen uur lig in bij de mondhygiëniste en tandarts in de stoel. Die gaan niet blij zijn met mij.. Burp.

12 Comments

  1. Haha! Heerlijk! Er kan niet genoeg knoflook gegeten worden. Zeg dat maar tegen de tandarts en de mondhygiëniste morgen (en hebben die niet standaard een NEUSkapje voor tegenwoordig?)

    Like

      1. Nou. Daarom. En anders inderdaad maar aan de peterselie (maar dan wel goed alle het groen er tussenuit flossen… 😑 )

        Like

Reacties zijn gesloten.