Theezeefje Digitalix

Soms hé. Terwijl ik ondersteboven in de tandartsstoel hing kreeg ik de bekende ‘welke medicijnen gebruikt u’ vraag. Niks meer, zei ik, alleen vitamine D. Ja, ik sta er zelf ook versteld van. Ook geen anti-histamine meer? vroeg de mondhygiëniste. Laat die maar staan, bromde ik, het seizoen is weer begonnen.

Vannacht kon ik de slaap niet vatten. Iets met last van mijn darmen (gevalletje eigen schuld, dikke bult en nee, geen gluten) en telkens wanneer ik in slaap dreigde te vallen kreeg ik een niesbui.

Pas vanmorgen vroeg, ergens rond half zes drong het tot mij door dat het seizoen is begonnen en dat ik er pilletjes voor heb. Nou ja, tegen. Een goed uur na het slikken van het pilletje waren mijn ogen alleen nog gezwollen door gebrek aan slaap, en de niesbuiten gestopt.

Soms zijn mijn hersenen net een theezeefje. Het seizoen is echt begonnen. En vanavond ga ik op tijd naar bed.

3 Comments

Reacties zijn gesloten.