Hobby Fotograaf -22: Van Jaomerdal naar Egypte

Ik zou vroeg opstaan, naar het Jaomerdal rijden om daar een stukje te gaan wandelen en een nieuwe headerfoto te maken. Maar voor ik weg was, kwam Zoon thuis. Ik zou wachten tot een uur of 11, melde hij. Het is koud buiten, en je auto is bevroren. Zoon kent mij en mijn haat voor krabben. Maar tot elf uur wachten voelde niet goed. Een uurtje later stapte ik samen met Toet op de fiets en een kwartier later waren we aan de wandel. Nou ja, ik wandelde en Toet zat veilig buiten bereik van de triljoen honden in de rugzak en wees de omgekeerde weg. Zaten we ineens in Egypte. Het moet niet gekker worden.

De foto van Toet heeft gewonnen. Hieronder de drie runner-ups. Een moeilijke keuze, dat moge duidelijk zijn.
Foto 1: Verse katjes tegen een achtergrond van bevroren water
Foto 2: Toet in Eyypte boven een tunnel
Foto 3: Jaomerdal op haar mooist

11 Comments

 1. Die laatste oeff wat is het daar mooi en wat een mooie plaat. Ik snap Toet wel, het is een belangrijk onderdeel van je blog. Maar dat Jammerdal is wel echt heel mooi zo.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik vind de laatste prachtig… Maar te stoffig. Geeft te weinig het idee dat de lente voor de deur staat. Een paar uur na het ijskrabben…

   Like

 2. De eerste foto, die knoppen daar word ik vrolijk van. Ik kijk in de lente altijd de knoppen open.

  Like

 3. Kiezen is niet mijn sterkste punt. Dus ik vind alle foto’s even mooi. Het lijkt me prachtig om hier in de lente te wandelen. Dan zou ik , denk ik, al mijn gedachten kwijt raken en genieten van het moment.
  Dag Toet, was het fijn uitgaan met het baasje? Ik wou vrouwtje schrijven maar dat kan tegenwoordig zo maar discriminerend worden uitgelegd en lelijk bedoelde ik het niet.
  Leuk blogje waarin ik graag even met jullie meereisde.

  Like

  1. Als Toet een grootmoedige bui heeft ben ik ‘Zijn mens’.. Anders ‘Zij, je weet wel…!’

   Het Jaomerdal is in elk jaargetijden prachtig. Een waar toevluchtsoord. (en ooit de kortste route woon-werk-wandelverkeer).

   Like

Reacties zijn gesloten.