Hobby Fotograaf -23: Excuses

De weer-app zei regen, maar buiten scheen de zon. Ik ging aan de wandel, op zoek naar wat runderen. Iets met mijn verontschuldigingen aanbieden. Aan de overkant van de Maas, iets voorbij de brug, vond ik de dames. Dat clubje bij de uitgang zag er lichtelijk vervaarlijk uit. Ik ging voor de eenling bij het water. Pardon mevrouw, heeft u even tijd voor mij. In eerste instantie werd ik genegeerd. Begrijpelijk. Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn opmerking van gisteren, gooide ik eruit. Mevrouw keek mij verwonderd aan. Haar hele houding straalde de woorden wij runderen zijn niet zo snel op onze hoefjes getrapt uit. Missie volbracht. Ik wandelde verder en met nog een kilometer voor de boeg bleek de weer-app toch gelijk te hebben.

16 Comments

  1. Ze is vast geen eenling meer. Durf te wedden dat de hele groep naar haar toegekomen is “Wat zei ze?”

    Like

  2. Het is dat we je zo’n beetje “kennen” zo langzamerhand, anders zou ik me na dit bericht toch ECHT ernstig zorgen gaan maken…..

    Like

  3. De runderen hebben een groot incasseringsvermogen. Dat moet ook wel met zoveel vrouwen bij elkaar. Of zouden runderdames wel loyaal zijn.

    Like

Reacties zijn gesloten.