10 Jaar

Gisteren kreeg ik onderstaand bericht. Ik moest er even over nadenken want hoewel er geen bewijsmateriaal meer is, weet ik voor 99% zeker dat ik pas op 5 mei van dat jaar mijn eerste blog via WordPress het net op slingerde. Ik weet ook nog waar dat blog over ging… en ik weet ook nog waarom er bijna twee maanden tussen registreren en publiceren zat.

Op 21 december 2011 begon ik met bloggen. Via blogspot, op een site genaamd Wiebeltjes. Na een dik jaar bloggen via blogspot dacht ik dat bloggen via WordPress professioneler zou ogen. Op 10 maart 2013 maakte ik schijnbaar een WP account en vergaat het meteen.

Op 5 mei maakte ik nogmaals een account aan. De door mij gekozen naam Wiebeline, een naam die ik elders op het net al gebruikte, bleek al bezet. Ik ging voor Wiebeltjes, en creëerde Wiebeltjes.wordpress.com Mijn eerste post op deze site ging over mijn dementerende vader en de moeite die hij had met het feit dat hij dat jaar voor het laatst jarig was geweest op een nationale feestdag.

Weer een paar maanden later kwam ik er per ongeluk achter dat ik tweemaal een WP-account en site had aangemaakt. Het eerste account en bijbehorende site bleken Wiebeline te heten Kuch. Ik verwijderde het blog Wiebeline, koppelde beide accounts aan elkaar en verwijderde aansluitend het Wiebeltjes account.

Onder het Wiebeline account heb ik tweemaal een blog onder de naam Wiebeltjes gehad, Lamme Urgh heeft een tijdjes zijn eigen plekje op het net gehad, ik ben nog een keer terug gegaan naar blogspot (ook weer Wiebeltjes), weer teruggekeerd bij WP. She’s Changing Lanes was geboren, werd twee jaar geleden omgedoopt naar KoffieDigitalix en terwijl ik dit schrijf vraag ik mij af waarom ik toen niet voor Wiebeltjes ben gegaan.

Want als er één titel is die mijn lading dekt….

Maar goed. ik hang hier dus al weer tien jaar rond en ben nog niet van plan te stoppen.

19 Comments

 1. Ik herinner me al je namen en ook een aantal blogs waar ik veel van geleerd heb. Dat je complete adres achter je website te achterhalen is bijvoorbeeld, meteen laten veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Van harte gefeliciteerd! Ik dacht: waarom kreeg IK geen felicitatie, toen ik 10 aar blogde? (Ik zoek elk jaar de datum erbij, en vergeet elk jaar weer erover te bloggen….) Ik blog niet bij WordPress……………………………….

  Like

 3. Van harte gefeliciteerd met je jubileum hier op WP. Volgens mij heb ik een hoop van deze verhuizingen mee mogen maken. Ik denk dat jij een van de eerste bloggers was die ik ben gaan volgen toen ik eenmaal zelf ging bloggen. (ook in 2011)

  Geliked door 1 persoon

  1. Mijn herinneringen aan jou en je blog gaan inderdaad terug tot mijn beginperiode. Jouw blog was een van de voorbeelden van ‘een stuk professioneler..’ die maakte dat ik overstapte naar WP. (Mrs T, Zo simpel is dan geluk en Laura waren een paar van de andere voorbeelden… En Kakel natuurlijk, al zat die weer ergens anders..)

   Geliked door 1 persoon

    1. Appelig ja… (onder bijna elk blog van Toet en Co staat een link naar haar blog ook al schrijft zij niet meer.

     Ardiadne’s draad is er ook eentje uit dat rijtje. Ariadne schrijft ook niet meer (al wisselen we kerstkaarten uit). En Sas van I live for my dreams. Nicky..
     Grappig. Tripje down memory lane op de vroege ochtend. Oké, Late ochtend.

     Geliked door 1 persoon

 4. Wiebeltjes of niet… van harte gefeliciteerd (ik loop 10 jaar op je voor, volgende maand 20 jaar, alhoewel het natuurlijk niet WP was maar web-log.nl (met streepje hihi)

  Koffie snap ik wel .. .maar digitalix?

  Like

 5. En daar zijn Plato, Tuinier en Cornelis Critieck zeer blij mee. Ook degene die dit tikt zit verheugd voor zijn schermpje. Gefeliciteerd met je Jibu.. Jubul… 10 jaar. Nog graag 2×10 erbij of meer.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.