Toet & Co: Vissen (Plaat’s 101)

Het is de hoogste tijd om onze lente garderobe uit te zoeken, meldt Toet.
Welke lente, wil Rozi weten. Volgens Moeltje is spring not in duh air.
Kom nou maar mee, bromt Toet.
Gedwee volgen de kleintjes hem naar de slaapkamer.
Kan jij de sokkenla openmaken? roept Toet.
Ik ben de beroerdste niet.

Zeker een uur is het buiten wat gefluister stil. Dan Kom eens!!!
Ik ren naar de slaapkamer.
Tadah, zegt Toet en Rozi wijst naar de sokkenla.
Well, woat find joes ervan?

Ik zie een opgeruimde sokkenla. End end? vraagt Moeltje.
De Boysz vissen naar complimentjes. Da”s duidelijk.

Plato vindt het niet alleen leuk ons verhalen van 300 woorden te laten schrijven; voor de 101 heeft hij de lat verhoogd (of verlaagd wanneer je limbo danst) naar 100 woorden plus eentje voor de titel. De Boys bewijzen dat zij ook dat kunnen. Nipt.


Toet, Rozifantje en Moeltje, aka de Boysz, zijn drie magische knuffels die mijn leven mooier maar op zijn tijd ook zwaarder maken. Toet is van oorsprong een CliniClown muis, Rozifantje is een creatie van Appelig en daarmee one of a kind, en Moeltje is in 1997 in de rugzak van Zoon mee naar Nederland gekomen, en woont hier sindsdien min of meer illegaal.

11 Comments

 1. ohh g.e.w.e.l.d.i.g. dit !! Ik ben hard op weg om fan te worden van dat trio met 1 speciaal maar ik ga niet zeggen wie dat is want ik wil geen jaloezie kweken 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Bij deze heb je de jaloezie gekweekt. Ik kreeg net een bericht via een pelikaan van dienst die vertelde dat de jongens elkaar de tent uitvechten onder het motto: ze bedoelt mij, neee mij, nee jullie zijn gek ze vindt mij leuker. En dat doen ze allemaal ’s nachts. Dus Rianne weet dit niet eens.

   Geliked door 1 persoon

 2. Hilarisch. Ik zie je in gedachten steeds met die spullen lopen, het toneeltje arrangeren en en boyszz goed op hun plaats zetten waarna…. ho, wacht… Hallo boyszzz, ik zeg net tegen mevrouw Rianne dat ze zulke oppassende huisgenoten heeft die zo prachtig laden kunnen opruimen. Trouwens wat hebben jullie een fantastische kleuren uitgezocht. Mijn compi- clompi…. gelukwensen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.