Nieuw Normaal

Vanmiddag, klokslag vijf uur, is mijn voorjaarsvakantie begonnen. Laptop en telefoon liggen stilzwijgend in een donker laatje en blijven daar tot 10 april liggen. Inderdaad, ik ben twee weken vrij en dan zijn mijn vakantiedagen over 2022 bijna op. Met andere woorden, er gaan nog veel meer vakanties volgen dit jaar.

Het is ook de eerste vakantie in een goed jaar, dat ik plannen maak. Niet dat ik twee weken van huis ben, maar er staat al een dagje IKEA gepland met Vriendin Eén, en ik ga met Vriendin Twee op bezoek bij Vriendin Drie in het Groningse land. Daarnaast heb ik ook nog een aantal andersoortige afspraken staan en ben ik nog van alles aan het plannen.

Volgens Zoon een duidelijk teken dat het echt weer een stuk beter met mij gaat en hij heeft gelijk. Ik heb meer energie, mijn hoofd is rustiger. Een soort Nieuw Normaal. Ik wil daar wel aan wennen hoor.

24 Comments

   1. Het gekke is: zo voelt het helemaal niet! Maar ik overweeg toch om me morgen maar ziek te melden – tijd nemen om beter te worden…??!!

    Like

 1. Fijne vakantie! En houdt dat Nieuwe Normaal-gevoel vast! Maar een DAGJE Ikea???? Daar kan ik me nou even echt helemaal niks bij voorstellen… 😉

  Like

 2. Waarom plannen vrouwen alles in dikke agenda’s vol frutsels, bijlagen en uitvallende foto’s van vage familieleden en kennissen? Waarom houden ze het niet simpel. Door die agenda’s lijkt alles vijf keer drukker.
  Ik zou zeggen: gooi alles in een kist en geniet gewoon op een eenvoudige manier.
  Nou ja, je gast natuurlijk smalend lachen en roepen: echt weer iets voor een man. Ga jij maar ff in de Spambox.
  Maar mag ik dan samen met de boyszz? Dan kunnen we gezellig kletsen tot we er weer uit mogen.

  Like

Reacties zijn gesloten.