Muziek zonder Zwijmel

Het gaat beter met je, zei Zoon, je luistert weer naar muziek. Die opmerking maakte hij ergens in november. Hoewel niet dagelijks, is het luisteren naar wel gebleven. Dankzij Zoon en wat influencers die ik volg grijp ik niet alleen terug op muziek uit de jaren zeventig en tachtig. Hieronder volgen een paar nummers uit mij afspeellijst. Zonder de uitgebreide informatie die Liesbeth altijd geeft.

Adele’s Hello in 25 verschillende stijlen
Mulan ‘Make a man’ maar dan een beetje anders…
Deze versie van Sound of Silence staat zelfs in de top2000 en is daarmee mainstream
Hercules ‘Go the Distance’ minder zoetsappig dan het origineel
Voor de afwisseling een stukje bardcore
‘Dwarven rock’ (Don’t ask, maar dat krijg je als je regelmatig Tolkien en Pratchett leest)
En door een interview met Mayim Bialik ben ik Kelly Clarkson gaan waarderen. Van Pink was ik al een fan.

Ik weet niet of jullie hier blij van worden. Ik in ieder geval wel en dat is het belangrijkste.
Fijn weekend allemaal.

16 Comments

 1. Zowaar allemaal nummers die in mijn playlist staan :O Ik denk dat wij eens over muziek moeten babbelen.

  Like

 2. Het belangrijkste heb je zelf al gezegd. Dat je er zelf baat bij hebt is het belangrijkste. Dus je bent op de goede weg Rianne, en dat is fijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Helaas zijn de meeste video’s voor mij ‘niet beschikbaar’ – niet in de reader en niet op jouw site zelf. Alleen Adèle en Pink. Maarreehhh… heb jij influencers nodig?

  Like

  1. Zo heten die mensen nu eenmaal .. en op het moment dat ik door mensen die voor reden A volg nieuwe muziek of literatuur (en andere dingen) leer kennen (en zelfs waarderen), dan verdienen zij hun naam.

   Geliked door 1 persoon

   1. Mooi dat jij er zo tegenaan kijkt, kunt kijken. Ik krijg gewoon de kriebels van die naam. En wil me daar ook niet overheen zetten 😑

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.