Behelpen

Dinsdag, net toen ik Heerlen inreed, kreeg Grumpy kerstboomneigingen. Of een idee. Dat kan ook. In ieder geval ging er een lampje branden. Iets met olie gokte ik. Was ik een half jaar geleden in de paniek geschoten, nu dacht ik, Oranje, dus een waarschuwing.

Voordat we vertrokken nam ik wel even Grump’s handleiding door. Gewoon voor de zekerheid. Het bleek inderdaad een waarschuwing te zijn maar zolang Grump niet alle toeters en bellers uit de kast trok en kabaal maakte alsof het Nederlands elftal een oefenwedstrijd gewonnen had, was het inderdaad niet meer dan een waarschuwing. Wel een serieuze waarschuwing

Aangezien ik toen al wist dat Grump zich volgende week dinsdag in de garage mocht melden voor APK en onderhoud, besloot ik de waarschuwing te negeren, en rustig naar huis te rijden. Nou begon rondom ons de spits zich begon te ontwikkelen, dus er zat sowieso weinig anders op.

Weer thuis beloofde ik Grump rust tot dinsdagochtend en beloofde hem een spa-dagje. Dat, en alleen dat is de reden dat ik vanmorgen dat ik op de fiets naar de bouwmarkt ben geweest om verfspullen te kopen.

Ondanks dat het een beetje als behelpen voelde (terwijl het een afstand van nul komma niks betreft), heb ik nu alles in huis om te gaan hobby-en. Tot latersz.

5 Comments

    1. Inderdaad heerlijk.
      Ik moet nog meer schilderstape hebben en denk dat ik dat straks even te voet ga doen. Heb ik mijn wandeling ook te pakken.

      Like

Reacties zijn gesloten.