Vanaf half zeven

Ik heb meestal pas door dat de dagen langer of korter worden als 90% van de bevolking die gevoelig voor dit soort wisselingen al in de bijbehorende dip zit. Het verbaasd mij dus enigszins dat ik net dacht Hum het wordt wel vroeg donker. Aansluitend meende ik donder te horen. Ik pakte mijn weer-app erbij en las dat het vanaf 18:30 uur beestig slecht weer ging worden. Ik keek op de klok; het was 18:33.

Terwijl ik las dat er slecht weer op komst was, stond Zoon op het balkon. Ik hoorde de donder, zei hij bij binnenkomst, en dacht, dan zal het zo ook wel gaan regenen en flatsch, ik had een gezicht vol water.

Nu valt het er met bakken uit en ben ik blij dat ik vandaag niet met mijn gietertje het balkon op ben gegaan. 😉

Fijn weekend allemaal.

12 Comments

  1. Wij zagen de rooie vlekken op de weer-app. Dat komt nu, in afgeslankte vorm, hierheen. Benieuwd of het over de fjord heen kan komen… (vaak blijft regen daar hangen. Is het overal in DK nat, behalve bij ons ten noorden van de fjord…)

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik had mijn Brabantse moedertje aan de telefoon en die vertelde dat het enorm onweerde. Daarna reed ik van Hillegom naar Heemskerk en zag alleen wat flitsen in de verte. Ik word oprecht verdrietig van het uitblijven van de lente. Ik heb bedacht dat ik volgende week maar waterplanten ga kopen voor op mijn balkon.

    Like

  3. Even afwachten hoe erg de donder en bliksem hier wordt. Het heeft al gehoosd en nu regent het. Ik denk niet dat dit code geel was.

    Like

Reacties zijn gesloten.