Meestal gaat het goed

Ik ben de eerste om toe te geven dat ik motorisch gestoord ben. De twee kleinste tenen van mijn rechtervoet hebben er lol in om met enige regelmaat achter een stoel- of tafelpoot te blijven hangen, de kleine tenen van mijn linkervoet hebben menig deur van de onderkant onderzocht, alle mouwen die iets losser zijn dan skin-tight kennen alle deurklinken in huis en mijn vingers hebben zon ongeveer allemaal wel eens klem gezeten tussen deuren en lades.

Meestal gaat het goed. Vloek ik even en ga verder met mijn leven.

Vandaag, aan het eind van de middag ging het anders. Waarom ik meende de zelfsluitende la tot tweemaal toe dicht te moeten duwen terwijl mijn rechterwijsvinger er tussen zat, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik en een pleister nodig had en dit blog heb getypt met vijf vingers. Daar waar ik er normaal wel zes gebruik.

En dan ga ik nu de pleister verversen want het bloed komt er doorheen. Tot morgen.

20 Comments

 1. Jij bent af en toe je eigen vijand zeker? Nu zeg ik maar eerlijk dat ik ook al jaren met vooral de op een na grootste teen van mijn linkervoet tegen van alles stoot. Ik dacht dat ik de enige was. Niet dus (jippie).

  Geliked door 1 persoon

 2. Ooit met een bloes met drukknopen achter een deurklink blijven hangen in een volle kantine? Ik wel!
  Beterschap!

  Like

  1. De laatste lullige variant was met een ring vasthaken in een trui en bij de poging los te komen, achter een oorbel blijven hangen. Uiteindelijk de ring af weten te wurmen.

   Like

 3. Ah gelukkig, ik ben niet de enige.
  Deze week oa twee keer m’n scheen opengehaald aan de trapper van m’n fiets.

  Like

 4. Als alles er nog maar aan zit, aan die vinger. Topje, nagel… 😱 Ik hoop dat het bloeden inmiddels is opgehouden…

  Like

  1. Zo niet, lag ik nu ondertussen in het ziekenhuis met bloedverlies.
   Nee bloeden is gestopt al is de wind nog niet dicht. Tenminste, vanmorgen nu. Nu kijk ik even niet en laat de pleister haar werk doen.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.