Hobby Fotograaf -26: Contrast

Dit keer wandelde ik dicht bij huis. Het stukje uiterwaarden voelt herfstachtig. Een indruk die werd versterkt door de grote hoeveelheid schimmels aka paddenstoelen. Bij het zien van nieuw leven verdween het herfstige gevoel helemaal.

6 Comments

 1. Ik had eigenlijk niks verwacht. Maar die eendjes zijn wel heel leuk. Er dreigt er een af te dwalen. Hij ligt al bijna van de foto.
  Heel leuk tafereel.
  Jij weet toch dat de boys mij gisternacht uit de tijdmachine hebben geduwd he? Ik ben er nog nerveus van.

  Like

   1. Je weet het al inmiddels. Het was een droom. Ik droom veel over het werk ook. Waarom weet ik niet. Ik zou moeten dromen over eindeloze perken vol onkruid. En over rozifantjes die dat voor me plukken. Maar dat doen ze niet. Ach en wee. Vanaf a.s zaterdag heb ik geen excuus meer. Dan moet ik het allemaal gaan verwijderen.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.