In afwachting van een reactie

Het moet niet gekker worden, maar ik werkte vandaag voor de vierde dag op rij op een locatie. Zoals altijd dronk ik voor vertrek een kopje koffie. Eenmaal in Tegelen zag ik dat daar al een koffie automaat van de nieuwe leverancier staat. De recensies op de website van de leverancier waren lovend en hoewel het een beetje als wij avn wc-eend aanvoelde ben ik een dusdanige koffiemuts dat ik de nieuwe koffie best wilde proberen.

Nieuwsgierig bekeek ik de opties en zag Wiener Melange. Dat is voor mij negen van de tien keer een reden om uit die automaat niets te pakken, omdat ik van bijv Douwe Egbert weet dat zij niet kunnen garanderen dat de Wiener Melange glutenvrij is, en een kruisbesmetting ligt dan op de loer.

Ik ging op onderzoek uit. Google kon mij niet helpen. De combinatie merknaam, wiener melange en glutenvrij leverde geen hit op. Ik zocht het nieuwsbericht op onze website terug en las de reacties. Die waren niet allemaal positief. Toen zag ik dat een aantal vragen beantwoord waren en dacht, laat ik er eens een vraag tegenaan gooien.

Nu ben ik in afwachting van een reactie. Tot die tijd moet ik er aan denken dat ik een thermosmok koffie mee naar het werk neem, want slechts één kopje koffie per dag is te weinig voor het cafeïne gehalte in mijn bloed. Dat is nu bijna opgelost tot normaal. Dat kan ik natuurlijk niet hebben.

7 Comments

 1. Wat een armoe, zeg. Ik hoop dat je snel gewoon koffie kunt pakken.
  Ondertussen doe ik mee met afkicken. ’s Morgens één bakje op mijn werk en dan denk ik ‘Brrrr’ en drink de rest van de dag water.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nou is mijn eigen glutenproblematiek stukken verminderd dankzij een bioresonantietherapeute maar voor noodgevallen zoals jij die hier beschrijft heb ik altijd Prevalin in de tas. Ja, dat is een hooikoortsmiddel maar bij mij werkt het prima. Wellicht zou dat bij jou ook kunnen helpen?
  Hoe dan ook.. ik hoop van harte dat je een positief antwoord krijgt en ongenadig jezelf kunt verwennen met koffie aldaar.

  Like

  1. Ik heb iets dat het grootste deel van de gluten die ik binnen krijg kan vernietigen maar dat gebruik ik alleen wanneer ik uit eten ga (of een dagje op stap), en dan nog mijd ik bewust gluten maar ga op die manier een kruisbesmetting tegen.
   Krijg ik dan gluten binnen, heb ik wel de naweeën ervan, maar niet de acute verschijnselen.
   Prevalin mag ik niet hebben; ik slik al andere medicijnen tegen hooikoorts.

   Like

Reacties zijn gesloten.