Welkom

Welkom op mijn stukje van het www. De plek waar ik mijn lief en leed deel met de buitenwereld.

Wie is Ik?
Rianne. Geboren aan het begin van de jaren zestig van de vorige eeuw in Eindhoven en val daarmee in de categorie Generatie X. In 1990 het Brabantse land verruild voor Limburg, en na wat rondzwervingen door het leven en de provincie in augustus 2011 thuisgekomen in een Venloos appartement op steenworp afstand van de Maas. Ik woon daar samen met mijn inmiddels volwassen zoon en drie avontuurlijke knuffels met een eigen willetje.

Wie tussen mij en mijn koffie komt, is levensmoe.
In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, schrijven, wandelen, fotograferen, studeren en yoga-en. Tegen uit eten gaan zeg ik zelden nee. Ik houd niet van huishoudelijk werk, maar mijn neurotisch en chaotisch brein leeft op van een schoon huis. En van koffie, plannen en budgetteren. Ik ben gek op kantoorartikelen als planners, notitieboekjes, markers, pennen en stickers dus ik plan op papier. Om mijn (glutenvrije) boterham te verdienen begeef ik mij 32 uur per week als digi-aatje binnen de zorg op de digitale snelweg. Mijn verdiensten verwerk ik in een digitaal budget.

Bloggen
Ik blog sinds december 2011; niet altijd via hetzelfde platform of dezelfde site. Dit exemplaar bestaat sinds mei 2018. De meeste blogs gaan over mij, al zijn ze niet allemaal even diep of superduper persoonlijk. Heb ikzelf even niets te vertellen, gaan de eerder genoemde drie avontuurlijke knuffels met dit blog aan de haal.

Venlo, 12 maart 2023