Rondje Blerick

Na een slechte nacht waar na ongeveer 3 uur slapen een abrupt eind aan kwam toen iemand de schuurdeur met een klap dicht liet vallen, was ik niet vooruit te branden. De zon gelukkig wel. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om de grootrutter op 250 meter afstand links te laten liggen en wandelde over de Stadsbrug naar Blerick. Iets met een wandeldoel dat alleen gehaald wordt wanneer ik wandel.

De rechtstreekse route lokte niet. Een omweg dus. Inclusief verdwalen én regelmatig stil blijven staan om foto’s te maken met als gevolg dat dit een fotoblog is geworden.

Hiermee staat de teller op 447,5 / 1.000 km en lig ik nog steeds op schema.

13 gedachten over “Rondje Blerick

  1. Vraag aan de huurbaas of hij een vertrager op de schuurdeur wil plaatsen en anders doe je het zelf (Zoon). Mijn nachtrust is heilig dus ik zou het er wel voor overhebben.
    Blerick is mooi aan je foto’s te zien. Dat heten Franse balkons, als ik het goed heb.
    Dapper hoor om met zo’n duf hoofd op stap te gaan.

    Like

    1. Ik was tijdens en na de wandeling iets helderder..
      Wat de schuurdeur betreft: op de buitendeur zit een vertrager, op de afzonderlijke deuren niet. De meeste mensen maken deze rustig dicht, sommige niet. En die trekken de buitendeur zelfs door de vertrager heen dicht. Klatsboem.
      Meestal met een hoop gescheld van meoder en kind.

      NB. Zelf plaatsen wordt door de VVE niet op prijs gesteld.

      Like

  2. Je deelt hier een schoonheid van Venlo die ik nooit had verwacht. Om een totaal onbekende reden is Venlo voor mij gelijk aan ‘saai’. Gelukkig weerleg jij dat regelmatig hier…

    Like

    1. Iets anders: als je mij 15 jaar geleden had verteld dat één van mijn levensdoelen ‘De mooie kant van Venlo op de kaart zetten’ zou worden had ik je voor gek verklaard. Het kan verkeren.

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn altijd welkom!