X-mas in July

Under the weather dus. Achteraf bezien logisch want een paar drukke weken gehad en deze afgesloten met een bloedafgifte. Dat hakt er bij mij altijd in en ik weet dat ik er goed aan doe om het na een bloeddonatie een paar dagen rustig aan te doen.

Maandag, drie uur na de bloedafgifte, ging ik wandelen. Een kort rondje, rustig tempo. Tot het begon te regenen. Dinsdag, na een bar slechte nacht zag ik kans er een wandeling van bijna 8 km uit te persen. Eenmaal thuis werd ik rillerig. Niet gek. Iemand heeft de zon uitgedaan en ondanks dat ik geen zonnenpanelen hebt verwarm ik mijn huis momenteel met zonne energie.

Ik lag er op tijd in, werd na dik tien uur slapen wakker en was niet vooruit te branden. Veel verder dan wat bloggen kwam ik woensdag niet. Gelukkig komt ook aan dat soort dagen een eind en (weer) een slechte nacht later werd ik koud, rillerig en lusteloos wakker. Mijn dagactiviteit bestond uit het maken van heel veel sudoko’s (op papier). Het is dat de Jongen van de Helpdesk appte, anders was de computer donderdag niet eens aangegaan. Zelfs mijn telefoon lag werkeloos in een hoekje.

Inderdaad, een dagje offline. Het is me goed bevallen. Ga ik beslist vaker doen!
Wat X-mas in July betreft. Dat is een Amerikaans fenomeen dat Zoon en ik juli 1998 mochten ervaren. Een week lang zond Disney alleen kerstfilms uit. Terwijl de mussen dood van het dak vielen vanwege de hitte, keken wij naar Bambi on ice en andere vermakelijk entertainment. Iets waar ik aan moest denken toen ik nog steeds rillerig onder een warme douche vandaan kwam en mijn toevlucht zocht tot de warmste pyjama en sokken die ik heb. Beide met kerstmotief. X-mas in June dus eigenlijk.

8 gedachten over “X-mas in July

  1. Heerlijk! Even goed voor jezelf zorgen nu en dat gaat inderdaad ’t best met een dikke pyjama en dikke sokken. Hopelijk gaat het snel weer beter met jou, en met de zon (ook hier geldt dat. Ik heb mijn wolletjes weer aan, evenals de kachel, en zit met een dekentje op de bank)

    Like

Reacties zijn altijd welkom!