Excuses?

Aansluitend aan mijn laatste werkdag vroeg ik Zoon de laptopstandaard/beeldschermsteun die mijn woonkamer veranderde in de brug van Starship Enterprise op te ruimen. Het beeldscherm verdween, gewikkeld in twee enorme handdoeken, in mijn kledingkast en de steun.. die borg ik goed op. Want mocht ik ooit nog een baan vinden waarin ik mocht thuiswerken, dan had ik beide nodig.

Digitale Huismus. Ik denk dat het duidelijk moge zijn dat die baan, in een iets andere vorm dan in januari gedacht, er aan komt. Tot nu toe heb ik genoeg aan de laptopverhoging die ik een paar maanden geleden bij IK3A kocht. Het werd juni. Voordat de website online kan, moet ik een aantal juridische documenten opleveren. Denk aan de privacyverklaring, een cookie statement en de cookie banner. Maar er zijn meer van dat soort dingen die ik mag schrijven.

Ik schuif het voor mij uit. Het idee om én een video én een word document open te hebben op dit 14inch beeldscherm om de stappen (binnen VA-school zit een zeer uitgebreide module legal matters) te doorlopen trekt mij niet. Of het is een smoesje, dat kan natuurlijk ook. Ik ben namelijk heel goed in het bedenken van smoesjes.

Toen dacht ik aan het extra scherm dat ik heb. En die steun. Het scherm was zo gevonden maar de steun? Mijn hele huis heb ik nagezocht maar helaas, pindakaas. Ik keek zelfs op plaatsen waar dat ding, achteraf bezien, nooit kon liggen. Enfin, na een korte wandeling dacht ik ineens, misschien ligt dat ding wel in de schuur en ja hoor. Gevonden.

Kan ik nu gaan stoeien met het installeren van dat ding en heb ik morgen geen excuus meer om niet aan de privacy verklaring te beginnen. Wie weet wat ik dan verzin.

…. het is weer wennen met dat grote ding in de kamer …

14 gedachten over “Excuses?

    1. I know. Dat krijg je wanneer je een gamer je beeldscherm uit laat zoeken ..
      Wellicht dat ik het scherm van de week toch horizontaal zet. Dan zou ik vier dingen tegelijkertijd open kunnen zetten.

      Like

    1. Dank je. Het maakt inderdaad enorm verschil hoe dat ding staat. Dit oogt erg groot… Zodra ik mij er aan ga ergeren gaat-ie horizontaal of weer weg.

      Like

  1. Heel professioneel! Wat een apparaat, zeg. Is horizontaal ergonomisch ook niet beter voor je rug en nek?

    Like

Reacties zijn gesloten.