Nieuw speeltje

In een grijs verleden heb ik vier vlogs gemaakt. Omdat én kletsen én de camera stil houden met mijn smoelwerk in beeld best lastig bleek, heb ik een drie-armige octopus aangeschaft. Achteraf bezien was het maar goed dat ik mijn vlog-carrière vrij vlot weer aan de wilgen heb gehangen, want de rek was redelijk snel uit de octopus. Ik had al snel slechts een eenarmige bandiet over.

Nu, vijf jaar later, ben ik mij aan het voorbereiden op het ZZP-schap. Een van de diensten die ik overweeg aan te bieden is een stukje content beheer en met name Instagram. Dat betekent iets voor de foto’s die ik maak. Met name de statische foto’s zijn toe aan iets meer stabiliteit. Tijd voor een nieuwe octopus.

Ik deed wat research en bleek voor hetzelfde geld als de octopus ook een echt statief, inclusief bluetooth zender en meer positieve reviews, te kunnen krijgen. En weet je wat ik ontdekte. Ja, dit ding is een stuk stabieler dan een octopus. Ja, met dit ding kan ik mooie overzichtsfoto’s en filmpjes maken …. mits ik de zender aanzet. Kuch.

Voorlopig speel ik nog verder.

5 gedachten over “Nieuw speeltje

    1. Instagram heeft nog toekomst al gaat het steeds vaker om de bewegend beeld. Das toch anders dan een foto knippen.

      Like

Reacties zijn gesloten.