Ik houd van Holland

Al wandelend door de regio geniet ik van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Als mijn ogen net zo onhandig waren als mijn voeten struikelde ze over elkaar om niets te missen. Zie ik de Galloways, kan ik mijn geluk niet op. Loop ik ook nog de schapen tegen het lijf, is mijn dag meer dan goed. Zo ook van de week.

Maar als ik heel eerlijk ben. Het grootste cadeautje van de dag waren de Hollandse luchten. Zo wonderschoon, daar had een meesterschilder als Rembrandt een moord voor gedaan.

7 gedachten over “Ik houd van Holland

  1. Kijk nog even naar je eerste zin onder de eerste foto’s. Die dacht??
    Maar de luchten zijn inderdaad prachtig! Ik houd ook zo van de afwisseling in onze seizoenen, de luchten en het weer!

    Geliked door 1 persoon

  2. April bracht inderdaad geweldige luchten, ik heb er zoveel mogelijk van genoten! Ik had er nooit zo naar gekeken maar sprak een Amerikaan toen ik een jaar of 15 was die een wereldreis maakte om ze te komen schilderen. Nooit vergeten, ze zijn uniek.

    Geliked door 1 persoon

  3. Veel schilders kwamen naar Nederland vanwege de mooie luchten. Nu wij hier toch zijn, doen we precies hetzelfde. Wat ook helpt, is dat jij er ons aan herinnert (-: Prachtige foto’s!

    Geliked door 1 persoon

  4. Je hebt gelijk. Ik kan daar enorm van geniet. En het lijkt altijd (maar dat is niet zo, dat weet ik) alsof de wolken hier aan de kust wijdser zijn.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.