Staat het vingerhoedskruid in bloei..

De ochtend was zwaar teleurstellend. Elke poging om mijn laptop bevallig op de gevoelige plaat vast te leggen mislukte. Niet omdat mijn laptop gekke bekken gaat trekken. Het had vooral met het licht en een overduidelijk gebrek aan inspiratie te maken. Dankzij mijn planning weet ik dat er deze week ruimte is om te schuiven. Ik schoof het maken van mooie foto’s naar achteren en haalde een stukkie wandelen naar voren.

Vanwege de weersvoorspellingen (donder en bliksem gloorde aan de horizon) twijfelde ik even over de wandelplek. Vanuit het idee tussen de buien door kan ik makkelijk van brug tot brug lopen werd het toch het Jaomerdal. Bij het inpakken van de rugzak aarzelde ik over het meenemen van de laptop en een kop koffie. Want wie weet kon ik in het dal wel een mooie foto maken. Maar ja met donder en bliksem in het verschiet geen goed idee.

Ik had al snel spijt. Het vingerhoedskruid (digitalis) staat in bloei dus het was het perfecte moment geweest om een nieuwe headerfoto voor mijn blog te maken. Van de week nog maar eens die kant op.

2 gedachten over “Staat het vingerhoedskruid in bloei..

Reacties zijn gesloten.