Hobby Fotograaf -24: Fietsen in de Sneeuw

Ik ging op de fiets naar het werk. Arriveerde als sneeuwpop en was even later verbaasd dat de sneeuw bleef liggen. In het kader van sla je pauze niet over maar geniet ervan stapte ik op tijd op de fiets, en peddelde met een omweg naar huis. Alles voor een mooi plaatje. Dus na het kerkhof fietste ik door naar het Jaomerdal. Maar ja, verkeerde schoenen aan dus alleen wat sfeerbeelden vanaf het fietspad.

Aangezien de sneeuw nu weer grotendeels is verdwenen, ben ik blij dat ik dit zijsprongetje heb gemaakt.

18 Comments

 1. Oh ja… nog iets: ik kan deze keer moeiteloos reageren. Ik hoef niet meer telkens mijn gegevens in te tikken. En ik zie ook mijn reactie meteen staan. Ik weet niet wat je precies veranderd hebt, maar het werkt. Hulde!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Het ziet er zonder meer prachtig uit. Maar ja, die akelige stijgende temperaturen ook he?
  Hier sneeuwde het ook, maar het bleef niet liggen. Dus zoals Rob schrijft: koud en nat.
  Enfin, je hebt toch een mini-genietmomentje gehad.

  Geliked door 1 persoon

 3. Als je erop gekleed bent is zo’n witte wereld erg mooi. En zeer fotogeniek 🥰❄️

  Like

Post hier je reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s